Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Päivän hinta

Lakeside Golfissa käytetään joustavaa greenfeehinnoittelua tasoittamaan sesonginvaihteluja. Kentän varaustilanteesta, vuodenajasta, sääolosuhteista, hoitotoimenpiteistä tai muista vastaavista tekijöistä johtuen greenfeehinta vaihtelee jopa päivittäin ja on usein listahintaa edullisempi. Päivän hinta -käytäntö on pelaajan puolella eli pelaamisesta maksetaan olosuhteet huomioiden oikeudenmukainen hinta.

Kaudesta 2016 alkaen päivän hinta vaihtelee myös päivän sisällä. Kunkin ajankohdan senhetkinen greenfeehinta on nähtävissä WiseGolfin ajanvarauskalenterista aina neljä vuorokautta etukäteen.

Huomioittehan, että päivän hinta on aina tietylle ajankohdalle hinnoiteltu 18 reiän greenfeehinta. Mahdolliset koko kauden voimassa olevat alennukset ja muut edut lasketaan aina täysihintaisesta greenfeestä 65 €. Yhdeksän reiän greenfeetä ei lasketa päivän hinnasta.

Viikon parhaat hinnat! Tarjoamme jokaiselle touko-lokakuun viikolle Viikon parhaat hinnat, joiden ajankohta vaihtuu viikoittain. Tilaa Viikon parhaat hinnat -uutiskirje tästä ja pääset nauttimaan parhaista hinnoista joka viikko.

Tervetuloa viihtymään Lakesidessa!