Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

LGV ry


Jäsenyys​​​​​​​

Lakeside Golfin kentällä golfseurana toimii Lakeside Golf Vammala ry (LGV). Seurassa oli vuoden 2023 alussa noin 1.400 jäsentä. Suurin osa jäsenistöstä tulee Tampereen seudulta ja Sastamalan talousalueelta. Joustavat pelioikeusvaihtoehdot mahdollistavat myös kauempana asuvien jäsenten pelaamisen.

Jäsenhakemus

Jäsenlehdet

Senioritoimikunta

Senioritoimikunta järjestää monenlaista toimintaa niin yhteisten pelien, matkojen kuin koulutuksen merkeissä. Toimikunnan järjestämät tapahtumat ovat avoimia kaikille seniori-ikäisille seuran jäsenille.

Junioritoimikunta

Junioritoiminnan päätavoitteena on kannustaa junioripelaajia harrastamaan ja kehittymään pelissään. Kesäkaudella junioreille järjestetään viikoittaisia harjoituksia sekä yhteisiä treenipäiviä. Lisäksi junioreille on tarjolla sekä oman klubin kentillä että alueellisesti eritasoisia kilpailutapahtumia.

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta

Toimikunnan tehtäviin kuuluu seurassa järjestettävien kilpailuiden, kilpailumääräysten ja paikallissääntöjen suunnittelu ja ylläpito. Toimikunta pyrkii edistämään jäsenistön tietämystä sääntö- ja tasoitusasioista sekä huolehtii, että Suomen Golfliiton tasoitusmääräyksiä noudatetaan reilun kilpailutoiminnan varmistamiseksi.

Naistoimikunta

Naistoimikunta järjestää monipuolista toimintaa niin paljon pelanneille, kuin vasta golfharrastusta aloittelevillekin naisjäsenille. Tavoitteena on kehittää toimintaa ja järjestää uusia tapahtumia naisten golfharrastuksen kehittämiseksi sekä oman klubin sisällä, että yhdessä naapuriseurojen kanssa.

Klubitoimikunta

Klubitoimikunta järjestää kaikille seuran jäsenille erilaisia tapahtumia, jotka sisältävät erityisesti yhdessä tekemistä, pelimatkoja, ajanvietettä ja leikkimielisiä kilpailuja. Tavoitteena on lisätä eri jäsenryhmien välistä yhdessä tekemistä, sekä yhteisöllisyyttä ja klubihenkeä.

Jäsenklinikat

Lue lisää