Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Harjoitusalueet


Lakeside Golfin harjoitusalueet muodostavat monipuolisen kokonaisuuden niin ennen kierrosta tapahtuvaan lämmittelyyn kuin varsinaiseen lajiharjoitteluunkin.

Driving rangella on kaksi lyöntialuetta, joissa molemmissa lyödään ruoholta. Alatasanteelta lyödään ylämäkeen, jolloin erilaiset rinteeseen sijoitetut kohdealueet helpottavat pallon lentoradan ja lyönnin pituuden arvioimista. Ylätasanteelta lyötäessä driving range on tasaisempi ja ylätasanteella on myös käytettävissä lyöntikatos lyöntimattoineen.

Lähipelialue on harjoitusalueemme helmi. Käytettävissä on kolme puttiviheriötä ja lisäksi erilliset chippi-, pitch- ja bunkkeriharjoituspaikat.

Palloautomaatti toimii pankkikortilla, Mobilepaylla, Callock-puhelinpalvelun kautta, sekä caddiemasterin toimistossa ladattavilla sarjakorteilla.

Vaivattomin tapa poiketa rangelle ennen kierroksen alkua on ajaa suoraan harjoitusalueen parkkipaikoille. Harjoittelun jälkeen auto kannattaa siirtää lähempänä pelattavan kentän ykköstiitä sijaitseville paikoitusalueille.

Tervetuloa harjoittelemaan!