Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Yritystapahtumat


Kutsu asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi viihtymään!

Lakeside Golf järjestää yritystapahtumia laadukkaasti, mutta rennolla otteella. Kokemusta golftapahtuman järjestämisestä ei tarvitse olla, vaan hoidamme asiakkaan niin halutessa kaikki tapahtuman järjestelyt kutsujen laatimisesta lähtien. Meillä viihtyvät niin tapahtuman kutsuvieraat kuin isännätkin!

Lakeside Golf sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja alle tunnin matkan päässä Porista. Kenttämme Järvenranta ja Pirunpelto tarjoavat mainiot puitteet erilaisten asiakastapahtumien järjestämiseen. Kartanoravintolassamme järjestämme tasokkaat tarjoilut asiakkaillesi ja tila on tapahtuman ajan yksityiskäytössänne. Tapahtumat suunnitellaan yhdessä isäntien kanssa asiakkaan tarpeisiin sopivaksi kokonaisuudeksi.

Varsinaisten yritystapahtumien lisäksi olemme mielellämme kaikenkokoisten pienryhmien käytettävissä. Järjestämme yrityksille myös toiminnallisia virkistyspäiviä ja viihtyisät loma-asuntomme tarjoavat mukavat puitteet vaikka kokous- ja golfpäivän yhdistämiseen.

Tee tapahtumavaraus hyvissä ajoin ja tuo asiakkaasi meille nauttimaan miellyttävästä palvelusta ja pelaamisesta hyvin hoidetuilla kentillä.

Tervetuloa viihtymään Lakeside Golfissa!Jätäthän yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää ja järjestämme teille onnistuneen golfpäivän.