Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Viikon parhaat hinnat

Viikon parhaat hinnat –uutiskirje julkaistaan kesäkaudella aina sunnuntaisin. Viikon parhaista hinnoista kertovan uutiskirjeen voit tilata itsellesi tältä sivulta.

Viikon parhaat hinnat –palvelu tarjoaa Pirkanmaan parhaat greenfeehinnat suoraan sähköpostiisi joka sunnuntai!

Viikon parhaat hinnat –uutiskirje kertoo seuraavan viikon parhaimmat greenfeehinnat ja niiden ajankohdat. Uutiskirje julkaistaan kesäkaudella aina sunnuntaisin. VPH –uutiskirje sisältää joka viikko tarjouksen, joka julkaistaan ainoastaan uutiskirjeessä. Vain uutiskirjeen tilaajat seurueineen ovat oikeutettuja viikon parhaisiin hintoihin.

Erikoishintaisen viikon parhaan hinnan saa käyttöönsä, kun varaa lähtöajan viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä. Viikon parhaat hinnat -lähtöajat ovat varattavissa heti uutiskirjeen julkaisemisesta alkaen. Jokaiselle viikolle on siis varattavissa yksi tai useampi erikoishintainen ajankohta, jolloin alennettu hinta on voimassa. Erikoishinta ei ole käytettävissä muina ajankohtina.


TILAA VIIKON PARHAAT HINNAT -UUTISKIRJE

Tilaamalla Lakeside Golfin Viikon parhaat hinnat -uutiskirjeen sähköpostiisi saat aina ensimmäisten joukossa tiedon tulevan viikon parhaista hinnoista!

Uutiskirjeen alalaidassa on peruutuslinkki, josta tilauksen voi perua koska tahansa.