Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Opetus


Lakeside Golfissa tarjotaan yksityis- ja ryhmäopetusta kaikentasoisille golfareille vasta-alkajista single-pelaajiin. Palvelemme mielellämme sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.

Golfin aloittamisesta löydät lisätietoja Aloita golf -sivulta.

Kesän kurssitarjonta sisältää niin aloittelijoille suunnattuja peruskursseja kuin myös runsaasti erikoiskursseja monenlaisilla teemoilla. Kurssitarjontaan voit tutustua sivun alalaidan kalenterista.


LAKESIDE GOLFIN OPETUSTOIMINTA

Monipuolisesta kurssittarjonnasta ja yksityisopetuksesta Lakeside Golfissa vastaa PGA Pro Tuomas Seppälä. Tuomaksen tavoittaa seuraavasti:

040 837 8863
tuomas.seppala@elisanet.fi

www.tuomasseppala.fi


YKSITYISTUNNIT

Yksityistunti sopii kaikentasoisille pelaajille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään golflyöntiään. Yksityistunneilla saat henkilökohtaista valmennusta. Tunneilla voidaan harjoitella erilaisia lyöntejä ja tilanteita toiveidesi mukaisesti ja tehdä hyödyllisiä harjoitteita. Valmennuksessa edetään luonnollisesti yksilöllisesti ja omien tarpeiden mukaan.

Yksityistunneilla voidaan käyttää apuna videoanalyysia, josta saat todella hyvän kuvan oman tekniikan kehityskohdista. Tämän lisäksi opetuksen tukena voidaan myös tarvittaessa käyttää Flightscope X2-Elite, 4Motion ja Blast Golf -analysaattoreita.

Yksityistunneille voit tulla myös kaverin kanssa tai pienellä porukalla.


YKSITYISTUNTIEN HINNAT

50 min 70 euroa
5 x 50 min 270 euroa
Lisähenkilöt 10 euroa / hlö / 50 min


YKSITYISTUNTIEN VARAAMINEN

Tuomas Seppälän yksityistunnit ovat varattavissa osoitteessa www.tuomasseppala.fi.


YKSITYISTUNTIEN MAKSAMINEN

Yksityistunnin voi maksaa Lakeside Golfin toimistossa. Maksamiseen voi käyttää erilaisia työnantajan liikuntaetuja.


MUU OPETUSTOIMINTA

Opetuspalveluita (erityisesti yritysten tapahtumat ja ryhmäopetus) on mahdollista tiedustella myös PGA Pro Juha Passilta.

Juha Passi
0400 634 130
juha.passi@golfpassi.fi


TULEVAT KURSSIT