Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Klubiravintola


Klubitalon ravintola on kesäkaudella päivittäin avoinna vähintään klo 8-20. Syksyn tullessa päivä lyhenee ja pelaajamäärät pienenevät, jolloin myös klubiravintola aukioloajat supistuvat.

Monipuolisten kahvilatuotteiden lisäksi kesäkaudella tarjolla on päivittäin lounas, joka sisältää vaihtoehtoisesti joko päivän keiton tai päivän annoksen. Valitun pääruuan lisäksi lounaaseen sisältyy runsas salaattipöytä, jälkiruoka sekä kahvi tai tee. Lounas on tarjolla päivittäin klo 11-16. Keittolounaan hinta on 10 € ja annosvaihtoehdon 12 €.

9.10.2023 alkaen tarjolla on päivittäin joko keitto- tai annosvaihtoehto. Emme julkaise lounaslistaa enää etukäteen, mutta lounasta on joka päivä saatavilla klo 11-16.

Lounasajan jälkeen ruokaa saa iltalistalta (kesäkaudella päivittäin klo 16-19:30).

Tervetuloa nauttimaan!


Klubiravintolan iltalista

​​​​​​​Klubiravintolan iltalistaKlubiravintola palvelee golfkaudella päivittäin kentän aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on monipuolisesti purtavaa ja juotavaa. Klubitalon ravintolassa on tarjolla klubilounas päivittäin klo 11-16. Ravintola on sekä golfareiden, että muiden asiakkaiden käytettävissä. Tervetuloa nauttimaan!

Klubitalon ravintola ja taukokioski Bufferi toimivat taukopaikkoina pelikierroksien aikana. Kartanoravintola puolestaan palvelee erilaisissa ryhmävarauksissa ja asiakastilaisuuksissa omana erillisenä ravintolatilanaan.KARTANORAVINTOLA

  • Klubin pihapiirissä sijaitseva, vuonna 2014 kunnostettu tilausravintola, jossa on Järvenranta-kentälle avautuva upea terassi.
  • Kartanoravintola palvelee niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä erilaisissa ravintolatarpeissa.
  • Kartanoravintolassa voidaan järjestää monenlaisia yksityistilaisuuksia ja perhejuhlia. Tilat jopa 80 hengelle. Ravintolassa on A-oikeudet.

KLUBITALON RAVINTOLA BISTRO

  • Klubitalon ravintolassa on touko-syyskuussa tarjolla klubilounas päivittäin klo 11-16.
  • Ravintola palvelee ennen ja jälkeen golfkierroksen sekä taukokahvilana kierroksen aikana. Tarjolla on monipuolisesti välipalavaihtoehtoja, juomia ja muita pelieväitä koko kauden ajan.
  • Klubitalon terassilta on hienot näkymät Järvenranta-kentälle.

TAUKOKIOSKI BUFFERI

  • Toimii taukopaikkana Pirunpellon pelaajille sekä harjoittelualueen käyttäjille.
  • Taukokioskin ollessa suljettuna Bufferi-kioskin pihassa on asiakkaiden käytettävissä golfautot klubitalon ravintolassa asiointia varten.
  • Bufferin terassilta on mukava seurata Pirunpellon päätösväylien pelejä.