Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Holarit

Lakeside Golfin kentillä onnistutaan vuosittain useita kertoja monen golfarin unelmalyönnissä hole in onessa. Olemme koonneet tiedossamme olevat onnistumiset väyläkohtaisesti tälle sivulle.

Golfkauden 2022 loppuun mennessä kentillämme on tehty yhteensä 319 holaria. Etenkin historian alkuvuosilta holaritiedoissa saattaa olla puutteita, jotka mielellämme täydennämme listaukseen.

Holareissa on luonnollisesti onnistuttu kaikilla kenttiemme par 3 -väylillä, mutta yhden kerran tämä monen golfarin unelma on toteutunut myös par-nelosella Järvenrannan väylällä 14. Par-kolmosista useimmiten on onnistuttu Järvenrannan väylällä 2 (yhteensä 75 kertaa) ja harvinaisinta herkkua se on ollut Pirunpellon väylällä 8 (11 kertaa).

Järvenrannassa tiedossamme on 250 ja Pirunpellossa 69 holaria. Kenttien välisiä eroja selittää osittain sekä par-kolmosten määrä että tottakai myös kenttien ikä; Järvenrannan viidellä par-kolmosella ässiä on jahdattu vuodesta 1992 ja Pirunpellossa vuodesta 2005 asti. Pirunpellossa par 3-väyliä on neljä.

Lakesidessa on nyt takana 31 pelikautta ja rekisteröityjä holareita on 319, joten holareita syntyy vuosittain keskimäärin kymmenen.

Kaudella 2023 tavoitellaan taas golfarin unelmia myös näissä merkeissä!