Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Holarit

Lakeside Golfin kentillä onnistutaan vuosittain useita kertoja monen golfarin unelmalyönnissä hole in onessa. Olemme koonneet tiedossamme olevat onnistumiset väyläkohtaisesti tälle sivulle.

Golfkauden 2023 loppuun mennessä kentillämme on tehty yhteensä 333 holaria. Etenkin historian alkuvuosilta holaritiedoissa saattaa olla puutteita, jotka mielellämme täydennämme listaukseen.

Holareissa on luonnollisesti onnistuttu kaikilla kenttiemme par 3 -väylillä, mutta yhden kerran tämä monen golfarin unelma on toteutunut myös par-nelosella Järvenrannan väylällä 14. Par-kolmosista useimmiten on onnistuttu Järvenrannan väylällä 2 (yhteensä 81 kertaa) ja harvinaisinta herkkua se on ollut Pirunpellon väylällä 8 (11 kertaa).

Järvenrannassa tiedossamme on 260 ja Pirunpellossa 73 holaria. Kenttien välisiä eroja selittää osittain sekä par-kolmosten määrä että tottakai myös kenttien ikä; Järvenrannan viidellä par-kolmosella ässiä on jahdattu vuodesta 1992 ja Pirunpellossa vuodesta 2005 asti. Pirunpellossa par 3-väyliä on neljä.

Lakesidessa on nyt takana 32 pelikautta ja rekisteröityjä holareita on 333, joten holareita syntyy vuosittain keskimäärin kymmenen.

Kaudella 2024 tavoitellaan taas golfarin unelmia myös näissä merkeissä!