Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Senioreiden kausikilpailu päätökseen

Senioreiden kausikilpailu on päättynyt ja sarjojen parhaat ovat selvillä. Kausikilpailussa osakilpailuja oli yhteensä 20, joista kahdeksan parasta pistebogeytulosta laskettiin mukaan kokonaiskilpailuun kuitenkin siten, että yhteistuloksiin otetaan neljä tulosta Järvenrannasta ja neljä Pirunpellosta.

Lisämaustetta laskentaan tuovat vielä kalenteriin sijoitetut neljä osakilpailua, joissa kaikki miespelaajat pelasivat siniseltä tiiltä. Kausikilpailun yhteistuloksissa kaikilla miehillä kaikissa sarjoissa tulee olla vähintään yksi tulos näistä osakilpailuista.

Kaikilla edellä mainituilla elementeillä laskettuna kausikilpailun lopputulokset sarjoittain löytyvät alla olevista linkeistä. Sarjoissa palkittavien määrä vaihtelee ja palkinnot jaetaan kokonaiskilpailuun osallistuneiden suhteessa. Miesten suurimmassa sarjassa M75 palkitaan seitsemän parasta, M70- ja M65-sarjoissa kuusi parasta, M80- ja M50-sarjoissa viisi parasta. Naisten puolella N70-sarjassa palkinnoille pääsee kuusi parasta ja N50-sarjassa palkittavia on neljä.

Aiempien vuosien tapaan kausikilpailun palkintoina jaetaan saldoa, jota palkittava voi käyttää valintansa mukaan joko proshop Golf Balataan tai Lakeside Golfin palveluihin. Huomioittehan, että proshopiin hyödynnettävä palkintosaldo on käytettävä tämän vuoden puolella. Vaihtoehtoisesti palkintosaldonsa käyttökohteeksi voi valita Lakesiden klubiravintolan tai Lakesiden golfpalvelut, jolloin saldoa voi hyödyntää kilpailumaksuissa, rangepoleteissa tai golfauton vuokrissa. Lakesiden palveluihin palkintosaldoa voi käyttää myös ensi vuonna.

Palkittuja pyydetään ilmoittamaan toimistolle 16.10.2023 mennessä, mihin käyttökohteeseen haluaa palkintosaldonsa hyödyntää.

Kausikilpailun tulokset sarjoittain:

Miehet 50
Miehet 65
Miehet 70
Miehet 75
Miehet 80
Naiset 50
Naiset 70

Senioritoimikunta ja kenttäyhtiö kiittävät kaikkia senioreita tähänastisesta pelikaudesta. Kausi kuitenkin jatkuu toivottavasti vielä pitkään ja yhteisiä pelejäkin jatketaan sään salliessa aina maanantaisin. Hyvää syksyä, tavataan edelleen pelien merkeissä Lakesidessa!