Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Tietoa LGV:n junioritoiminnasta kaudella 2024


Lakesiden junioriharjoitukset alkavat torstaina 2.5.2024 klo 18:00!

Tällä kaudella junioriharjoitukset järjestetään kahdessa ryhmässä PGA Pro Tuomas Seppälän, Jukka Niemisen ja apuohjaajien johdolla. Harjoitukset alkavat kokoontumisella puttiviheriölle, jossa jakaannumme pienryhmiin treenien aluksi.

Junioritoiminta on tarkoitettu alle 18-vuotiaille ja junioriharjoituksiin pääsee mukaan maksamalla LGV:n jäsenmaksun, joka on junioreilta vain 50€ kaudessa. Kesän aikana juniorit saavat tuoda kaverin tutustumaan golffiin joka kuukauden ensimmäisiin harjoituksiin. Tutustuminen on ilmaista ja tarvittavat varusteet löytyvät seuran puolesta.

Juniorit voivat suorittaa Green Cardin ilman lisäveloitusta junioriharjoituksissa käymällä ja osoittamalla siellä hallitsevansa tarvittavat lajitaidot sekä etiketti- ja sääntötiedot.

Viikkoharjoitusryhmät:

  • Poikien ryhmän harjoitukset ovat LGV:n rangella torstaisin klo 18:00-20:00.

  • Tyttöjen ryhmä harjoittelee rangella keskiviikkoisin klo 17:00-18:30.

Harjoituksissa juniorit jaetaan pienempiin ryhmiin tason, pelikokemuksen ja iän mukaan.

Ilmoittautuminen harjoitusryhmiin viestillä Tuomakselle (040 837 8863 / tuomas.seppala@elisanet.fi) tai Jukalle (040 725 5685 / niemine@gmail.com). Heiltä saat myös lisätietoja harjoituksista.


Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme myös muuta harjoitustoimintaa kauden aikana:

  • Kesän aikana junioreille järjestetään harjoitus- ja pelipäivä kerran kuukaudessa, jolloin harjoitukset kestävät noin kuusi tuntia. Päivät tarkentuvat piakkoin. Harjoituspäivät ovat vapaaehtoisia ja kustantavat 20€ per kerta (sis. lounaan).

  • Junioreiden harjoitusohjelmaan kuuluu SGL:n lähipelitestit kolme kertaa kesän aikana. Ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

  • Kilpagolffista kiinnostuneille löytyy klubikisojen lisäksi Pirkanmaan Junnutour (https://sites.google.com/site/pirkanmaanjunnutour/home) sekä SGL:n järjestämä Dormy Future Tour (https://golf.fi/kilpagolf/kiertueet/future-tour/).

  • Kun taidot riittävät ja on intoa päästä kentälle pelaamaan enemmän, tulee Green Card olla suoritettuna ja pitää olla hankittuna pelioikeus, 10 kerran kortti tai yksittäinen juniori green fee.


Tervetuloa mukaan junioritreeneihin! Muista tuoda myös kaverisi tutustumaan golfiin joka kuukauden ekoihin treeneihin!