Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Lakesiden junioritoiminta kaudella 2023


Lakesiden junioriharjoitukset pyörähtävät taas käyntiin torstaina 11.5.2023!

Juniorien kesän harjoitukset käynnistyvät torstaina 11.5.2023. Ryhmät treenaavat tuttuun tapaan klo 17 alkaen ja klo 18:30 alkaen.

Tällä kaudella olemme keskittyneet entistä selkeämpiin tasoryhmiin ja parantamaan tiedottamista toiminnasta. Kauden aluksi jokainen valitsee itselleen sopivimman ryhmän. Tietoa ryhmistä ja harjoittelusta löydät tästä artikkelista. Ryhmiin pääsee ilmoittautumaan tällä sivulla olevan lomakkeen avulla.

Lisäksi tänä vuonna jokaisiin treeneihin ilmoittaudutaan kotisivujen tapahtumakalenterista löytyvällä lomakkeella. Ensimmäiselle harjoituskerralle 11.5.23 ei tarvitse vielä ilmoittautua.

Tervetuloa mukaan vanhoille tutuille ja uusille aloittajille!

Nähdään junnutreeneissä ja kentällä,

Jukka ja Tuomas


YHTEYSTIEDOT, TIEDOTTAMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN

Harjoitusten ohjaamisesta ja junioritoiminnasta ovat vastuussa PGA Pro Tuomas Seppälä (+358 40 837 8863, tuomas.seppala@elisanet.fi ) ja seuran junioritoimikunnan PJ Jukka Nieminen (+358 40 725 5685, niemine@gmail.com) yhdessä muiden apuohjaajien kanssa.

Kauden aikana tiedotus hoidetaan seuran verkkosivujen ja harjoitusryhmäkohtaisten WhatsApp-ryhmien kautta. Lisäksi aktiivisesti kisaaville junioreille perustetaan oma ryhmänsä, jonka kautta koordinoidaan mahdolliset harjoituskierrokset, yhteiskyydit ja muut kisajärjestelyt. Seuraa myös junioritoimikunnan osiota seuran ilmoitustaululla!

HARJOITUSRYHMÄT

1. KULTA (SCR -sarja)

Ryhmään osallistuvan tavoite: SGL-lähipelitestin hopeisen tai kultaisen taitomerkin saavuttaminen. Kiertää säännöllisesti Future Tourin ja FJT Challengen osakilpailuja.

Sisältö: Viikottaiset lajitreenit, harjoituskierrokset tulevilla kisakentillä sekä minikilpailut Lakesidessa.

Viikottaiset treenit: Maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-18:30. Lisäksi kauden aikana järjestetään treenipäiviä sekä harjoituskierroksia tulevilla kisakentillä, joista ilmoitetaan erikseen seuran verkkosivuilla.

Osallistujan ikä- ja taitosuositus: 12-18 vuotiaat / tasoitus alle 20

Hinta: Seuran jäsenmaksu 40 €/kausi + 30 €/kk

2. PRONSSI (Future Tour -pelaajat)

Ryhmään osallistuvan tavoite: SGL-lähipelitestin sinisen tai pronssisen taitomerkin saavuttaminen. Kiertää säännöllisesti Future tourin osakilpailuja.

Sisältö: Viikottaiset lajitreenit, harjoituskierrokset tulevilla kisakentillä

Viikottaiset treenit: Maanantaisin ja torstaisin klo 17:00-18:30. Lisäksi kauden aikana järjestetään treenipäiviä sekä harjoituskierroksia tulevilla kisakentillä, joista ilmoitetaan erikseen seuran verkkosivuilla.

Osallistujan ikä- ja taitosuositus: 12 - 18-vuotiaat / tasoitus alle 36

Hinta: Seuran jäsenmaksu 40 €/kausi + 30 €/kk


3. PUNAINEN (Pirkanmaan Junnutour -pelaajat)

Ryhmään osallistuvan tavoite: SGL-lähipelitestin punaisen taitomerkin saavuttaminen. Saada tasoitus putoamaan ja kannustaa omatoimisen harjoittelun aloittamiseen. Osallistua Pirkanmaan Junnutourin osakilpailuihin.

Sisältö: Viikottaiset lajitreenit, mahdolliset harjoituskierrokset tulevilla kisakentillä

Viikottaiset treenit: Torstaisin klo 18:30-20:00

Osallistujan ikä- ja taitosuositus: 7 - 16-vuotiaat ja pelikokemusta golfkentältä

Hinta: Seuran jäsenmaksu 40 €/kausi + 20 €/kk


4. VIHREÄ (Aloittavat juniorit)

Ryhmään osallistuvan tavoite: Saavuttaa taito- ja tietotaso, jotta voisi osallistua Pirkanmaan Junnutourin osakilpailuun Lakeside Golfissa.

Sisältö: Viikottaiset lajitreenit, joissa tutustutaan lajiin säilyttäen turvallisuus useamman ohjaajan voimin. Treeneissä käydään mahdollisuuksien mukaan myös kentällä tutustumassa golfin pelaamiseen “isolla” kentällä. Osallistujilla ei tarvitse olla omia välineitä. Voit tuoda myös kaverisi mukaan treeneihin kerran kuukaudessa.

Viikottaiset treenit: Torstaisin klo 18:30-20:00.

Osallistujan ikä- ja taitosuositus: 7 - 16-vuotiaat

Hinta: Seuran jäsenmaksu 40 €/kausi + 10 €/kk

​​​​​

HARJOITUSRYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Mukaan harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan alla olevan lomakkeen kautta.


KAVERIT MUKAAN TUTUSTUMAAN!

Tällä kaudella voit myös tuoda kaverisi tutustumaan golfiin! Kaveritreenejä järjestetään kerran kuukaudessa. Kerromme niistä lisää treeneissä ja tiedotteissa.


TREENAAJA.FI

Kaikille Lakesiden junioritoimintaan osallistuvilla on pääsy Jukan ja Tuomaksen kehittämään Treenaaja.fi-palveluun veloituksetta. Treenaaja on mobiiliselaimella käytettävä pelillistetty harjoituskirjasto.

Treenaaja.fi:ssä voi luoda omatoimisesti tunnukset ja lunastaa jäsenkortilla ilmaista käyttöaikaa aktivointikoodilla lgv2021mbr. Treenaajasta löydät yli 50 valmista harjoitusta sisältävän treenipankin, tilastoja miten olet treenannut, golffysiikkaa kehittävää sisältöä, sekä oman digitaalisen palkintokaapin. Kauden edetessä luomme myös Lakesiden oman treenipankin Treenaajaan. Jos haluat olla mukana luomassa sisältöä, olethan yhteydessä Jukkaan tai Tuomakseen saadaksesi sisällöntuottajan aktivointikoodin.

Lisätietoa Treenaajasta: https://golfmessut.fi/treenaaja/


Hyvää golfkesää kaikille junnuille, tervetuloa treenaamaan!