Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Kilpailutoimikunnan terveiset!


Vapaaehtoiseksi kauden kilpailutapahtumiin!

Tulevalla kaudella Lakesidessa pelataan useiden kansallisen tason kiertueiden kilpailuja, huippuna 7.-9.6.2024 Pirunpellolla pelattava Suomen korkeimman tason golfkiertueen Finnish Tourin kauden kolmas osakilpailu Infra Kiri Open. Laita siis ajankohta muistiin ja tule seuraamaan, kuinka Suomen parhaat pelaajat suoriutuvat Pirunpellon haasteesta.

Jotta nämä kilpailut saadaan järjestettyä onnistuneesti, on vapaaehtoisten apu on hyvin merkittävässä osassa. Niinpä pyydämme jäseniämme mukaan talkoisiin. Yleisin tarvittava avustustyö on forecaddien tehtävät eli pelaajien avauslyöntien seuranta ja niistä tiedon välittäminen pelaajille valkoisella/punaisella lipulla. Yhteen talkoovuoroon kuluva aika on 2-3 tuntia. Talkoolaisille tarjotaan ruoka klubilla ja eväät talkoovuorolle.

Tule mukaan tekemään hienoa tapahtumaa ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi alla olevista linkeistä!


Parireikäpeli tulevalla kaudella - kerro meille mielipiteesi!

Kilpailutoimikunta haluaa kysyä parireikäpeliin aiemmin osallistuneilta sekä siitä kiinnostuneiden mielipidettä tulevan kauden parireikäpelin pelimuodosta. Voit vastata kyselyyn alla olevasta linkistä.

Kysely on lyhyt ja ei vie aikaasi minuuttia enempää. Samalla voit lähettää myös muita toiveita, kysymyksiä tai palautetta kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunnalle.


Edustuspelaajien kulukorvaukset kaudella 2024

Seuraa kansallisissa kilpailuissa edustavat pelaajat voivat hakea seuralta tukea kilpailumaksuihin. Edustuspelaaja valitsee yhden kiertueen, jonka kilpailumaksuihin tukea voi saada. Aikuisikäisten sarjoissa korvaukseen oikeuttavia kilpailukiertueita ovat Finnish Tour, Mid Tour sekä Finnish Senior Tourin ikäkausisarjat.

Edustuspelaajaksi haetaan oheisella lomakkeella. Hakemus tulee tehdä viimeistään 2.4.2024. Kilpailutoimikunta tekee päätökset korvausten jakamisesta näiden hakemusten perusteella. Tämän jälkeen edustuspelaajaksi hakeutuminen ei ole enää mahdollista.

Pelaaja valitsee alla olevasta valikosta yhden kiertueen, jonka kilpailumaksuihin seuran kilpailutoimikunta voi myöntää tukea erikseen laadittavan edustuspelaajasopimuksen mukaisesti.

Edustuspelaamisen kustannusten korvaamisen edellytyksenä on, että pelaaja osallistuu kauden aikana Lakesidessa järjestettävien kilpailutapahtumien toimitsijatehtäviin tai kentänhoitotalkoisiin.

Juniori-ikäisten kilpailutoiminnan tukemisesta vastaa junioritoimikunta eli junioreiden kilpailutoiminnan korvauksia ei haeta tällä lomakkeella.


Hyvää pelikauden odotusta kaikille!

terveisin

Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustoimikunta