Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Tervetuloa vapaaehtoiseksi Mid Tourin finaaliin!

Meillä Lakesidessa on paljon kokemusta erilaisten kilpailutapahtumien järjestämisestä ja aiemmin järjestämämme onnistuneet kilpailut hienoilla kentillämme ovat vaikuttaneet siihen, että saamme vuosittain järjestettäväksemme merkittäviä kansallisia kilpailuja.

Syyskuussa pääsemme isännöimään Mid Tourin finaalitapahtumaa, joka järjestetään la-su 9.-10.9.2023. Etsimme nyt vapaaehtoisia talkoolaisia!

Onnistuneen kilpailutapahtuman järjestäminen vaatii henkilökunnan lisäksi runsaasti vapaaehtoisten panosta. Toivommekin oman klubin jäsenten ja osakkaiden apua startteri- ja forecaddietehtäviin.

Jokaista vapaaehtoista opastetaan työtehtäviin ja vaivanpalkaksi talkoolaiset palkitaan ruoalla ja talkooeväillä. Vapaaehtoisten ei tarvitse varata koko päivää työtehtäviin, vaan tuttuun tapaan muutamankin tunnin osallistumisesta on jo suuri apu!

Järjestämällä yhdessä onnistuneita kilpailutapahtumia annamme parhaan mahdollisen kuvan kotiklubistamme ja esittelemisen arvoisista kentistämme. Meillä on hyvä maine kisajärjestäjänä ja siitä kannattaa pitää kiinni.


Ilmoitathan osallistumismahdollisuuksistasi oheisella lomakkeella tai suoraan toimistolle mahdollisimman pian. Kerrothan ilmoittautuessasi, mihin aikaan olisit käytettävissä.

Lämmin kiitos jo etukäteen kaikille vapaaehtoisille!