Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Seuran uusi kapteeni esittäytyy

Lakesidelaisilla on nyt uusi kapteeni Pertti Ratilainen. Jatkossa meillä on kerrallaan vain yksi kapteeni, joten Pertti on ensimmäinen "kaikkien kapteeni".

Pertin tavoittaa puhelimitse 0400 506 883 tai sähköpostilla pertti.ratilainen@gmail.com. Aktiivisestii kisoihin ja tapahtumiin osallistuvan Pertin voi bongata myös klubilta.


Tässä Pertin ajatuksia niistä asioista, joita hän haluaisi kapteenina edistää:

Me kaikki pelaajat saamme maksua vastaan oikeuden lainata kenttää. Pidetään huolta siitä, että kenttä jää oman kierroksen jälkeen vähintäänkin siihen kuntoon, missä otimme sen käyttöömme.

Vastuu ja puuttumisen kulttuurin parantaminen, meidän kaikkien tulisi puuttua huonoon tai asiattomaan käyttäytymiseen klubimme tiloissa ja alueella. Se ei voi olla pelkästään henkilökunnan hoidettava asia.

Suvaitsevaisuus ja erilaisuuden hyväksyminen, me ihmiset olemme kaikki erilaisia. Kentällä tulee tänäkin kesänä liikkumaan juuri greencardin suorittaneita aloittelijoita ja huippuunsa viritettyjä kisapelaajia sekä kaikkia mahdollisia versioita näiden ääripäiden väliltä.

Pelinopeus puhuttaa ja on aihe, joka puhuttaa ihmisiä kaikilla kentillä. Itse suosin ns. ready golfia. Jos se ei ole kaikkien mieleen, niin vähintäänkin sen pitäisi sopia kaikille, että se oma pää tekee myös havaintoja muistakin asioista kuin oman tai oman seurueen palloista. On suotavaa tarkkailla, kuinka monta ryhmää jonottaa missäkin boksissa lyöntivuoroaan.

Pidetään yhdessä huolta hyvästä ilmapiiristä ja nautinnollisesta hetkistä klubimme tiloissa ja kentillä.