Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Sää kylmenee jälleen, kentät toistaiseksi suljettuna

Päivitys ti 24.10.23: Ennakoidusti maanantai jäi tällä erää yksittäiseksi mahdolliseksi pelipäiväksi. Tiistaista 24.10.23 alkaen kentät ovat jälleen suljettuna ainakin toistaiseksi.

Tiedotamme muutoksista pelitilanteessa, mikäli sää taas lämpenee ja pelaaminen on jälleen mahdollista.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

---

Päivitys ma 23.10.23: Tänään maanantaina molemmat kentät ovat käytettävissä. Tervetuloa pelamaan!

Alkaneen viikon osalta pelitilanne näyttää huomattavasti epätodennäköisemmältä ja on mahdollista, että maanantai jää viikon ainoaksi pelipäiväksi.

---

Päivitys su 22.10.23: Kylmä sää pitää otteessaan, joten kentät pysyvät edelleen suljettuna. Tilanne näyttää tällä hetkellä samalta koko tulevan viikon osalta, mutta tiedotamme heti, jos tilanne muuttuu.
---

Päivitys pe 20.10.23: Kentät pysyvät suljettuna ainakin pe-la 20.-21.10.2023. Sunnuntain osalta pelitilannetta päivitetään vielä sunnuntaiaamuna, mutta joka tapauksessa sunnuntaille kaavailtu Viinipullo Open jää tältä viikolta pelaamatta.

---

Päivitys to 19.10.23: Kentät, toimisto ja klubiravintola suljettu.

---
Ennusteiden mukaan sää kylmenee keskiviikosta alkaen. Kylmien öiden lisäksi myös päivälämpötilat ovat jäämässä vain niukasti plussan puolelle, jolloin yön aikana jäätynyt maa ei ehdi sulaa.

Keskiviikkoiltapäivän sääennusteiden valossa näyttää siltä, että Lakesidessa kentät ovat suljettuna to-su 19.-22.10.2023. Seuraamme tilannetta kuitenkin päivittäin ja tiedotamme heti, jos pelaaminen on mahdollista. Näillä näkymin siis myös sunnuntain Viinipullo Open jää tältä viikolta väliin, mutta tiedotamme siitäkin vielä lähempänä uudelleen.

Kenttien ollessa suljettuna myös klubiravintola on suljettu. Toimisto on avoinna arkisin klo 10-15.

Kuuraisella kentällä liikkuminen on ehdottomasti kielletty. Huomioittehan, että kentän ollessa kylmän sään takia suljettuna myös range, lähipelialueet ja rangeautomaatit ovat pois käytöstä.

Tiedotamme kentän tilanteesta kotisivuillamme sekä Wisegolf-appin uutisissa. Myös molempien kenttien ykköstiin läheisyydessä oleva kyltti kertoo liikkumisen kentällä olevan kielletty, kun kenttä on suljettu.

Pelit kentillämme jatkuvat heti, kun se olosuhteiden puolesta on mahdollista.