Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Range avataan pe 14.4.2023!

Kevät etenee ja pelikausi vääjäämättä lähenee! Lakesidessa kausi käynnistyy rangella, kun harjoittelemaan pääsee perjantaista 14.4.2023 alkaen. Range on käytettävissä perjantaina klo 12 alkaen.

Maa on vielä osittain jäässä ja yöpakkasetkin jatkuvat edelleen, joten pyydämme jokaista rangen käyttäjää huomioimaan seuraavia seikkoja ja toimintaohjeita:

  • Lakesiden rangella lyödään tuttuun tapaan nurmelta. Lyöntipaikat on merkitty rangen alatasanteen etureunaan. Muilta alueilta lyöminen ei ole sallittu. Huomioittehan, että rangen ylätasanne on vielä pois käytöstä, sillä varjossa oleva lyöntipaikka on vielä luminen ja maa jäässä.
  • Lähipelialue ja harjoitusviheriöt ovat vielä pois käytöstä. Kentän tapaan myös harjoitusalueiden viheriöt on harsotettu, mikä tarkoittaa, että harsojen päällä kulkeminen tai harsojen päälle chippaaminen on ehdottomasti kielletty.
  • Lähipäiville on luvattu vielä huomattavia yöpakkasia. Toivomme jokaisen rangen käyttäjän huomioivan, että automaatteja ei saa missään tapauksessa käyttää, kun lämpötila on nollan alapuolella. Tästä syystä palloautomaatit ovat toistaiseksi käytettävissä päivittäin vasta klo 10 alkaen ja silloinkin edellä mainituin ohjein.


Palloautomaatit toimivat viime kaudelta tuttuun tapaan pankkikortilla, 2€ kolikoilla, toimistossa ladattavilla rangekorteilla ja Callock-puhelinpalvelun kautta. Ennen pelikauden alkua toimisto palvelee arkisin vähintään klo 9-16 ja tulevana lauantaina klo 9:30-14.

Hyviä lyöntejä ja aurinkoista rangekauden avausta kaikille!


Kentän tilanne to 13.4.2023

Viikko sitten torstaina Lakesidessa oli vielä hyvinkin talviset olosuhteet ja viheriöitä lingottiin lumesta. Viikossa on kuitenkin tapahtunut paljon ja lumi on sulanut lupaavasti niiltä väyliltä, joihin aurinko pääsee paistamaan. Molemmilla kentillä viheriöt on päästy harsottamaan.

Kevät siis etenee nyt hyvää vauhtia! Lakesidessa kenttien avaamista ei missään tapauksessa tahallaan pitkitetä, mutta kenttiä ei myöskään haluta avata täysin keskenkuntoisena. Kaikkien toiveena kuitenkin varmasti on, että pääsemme tänäkin vuonna nauttimaan hienossa kunnossa olevista kentistämme koko pitkän kauden ajan.

Jos tulevien päivien sääennusteet toteutuvat ja kevättyöt etenevät muutenkin suunnitellusti, on mahdollista, että Järvenranta-kenttä avataan reilun viikon päästä viikonloppuna. Tiedotamme kentän tilanteesta ja mahdollisesta avaamisesta viimeistään ensi viikon keskiviikkona 19.4.23.

Järvenranta #18 torstaina 13.4.2023


Aurinkoisia kevätpäiviä ja hyvää pelikauden odotusta kaikille!