Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Range avataan pe 12.4.2024!

Varma merkki keväästä ja lähestyvästä golfkaudesta!

Lakesidessa range avataan perjantaina 12.4.2024. Range on käytettävissä klo 12 alkaen.

Maa on vielä osittain jäässä ja sääennusteiden mukaan yöpakkasetkin palaavat ensi viikolla, joten pyydämme jokaista rangen käyttäjää huomioimaan seuraavia seikkoja ja toimintaohjeita:

  • Lakesiden rangella lyödään tuttuun tapaan nurmelta. Lyöntipaikat on merkitty rangen alatasanteen etureunaan. Muilta alueilta lyöminen on kielletty. Huomioittehan, että rangen ylätasanne on toistaiseksi pois käytöstä, sillä varjossa oleva lyöntipaikka on vielä jäässä.
  • Lähipelialue ja harjoitusviheriöt ovat vielä pois käytöstä. Kentän tapaan myös harjoitusalueiden viheriöt on harsotettu, mikä tarkoittaa, että harsojen päällä kulkeminen tai harsojen päälle chippaaminen on ehdottomasti kielletty.
  • Ensi viikolle on luvattu vielä yöpakkasia. Toivomme jokaisen rangen käyttäjän huomioivan, että automaatteja ei saa missään tapauksessa käyttää, kun lämpötila on nollan alapuolella. Tästä syystä palloautomaatit ovat toistaiseksi käytettävissä päivittäin vasta klo 10 alkaen ja silloinkin edellä mainituin ohjein.


Palloautomaatit toimivat viime kaudelta tuttuun tapaan pankkikortilla, 2€ kolikoilla, toimistossa ladattavilla rangekorteilla ja Callock-puhelinpalvelun kautta. Ennen pelikauden alkua toimisto palvelee arkisin vähintään klo 9-16.

Hyviä lyöntejä ja aurinkoista rangekauden avausta kaikille!


Kentän tilanne pe 12.4.2024

Kevät etenee toki myös kentillä!

Tällä viikolla sääolosuhteet ovat olleet suotuisia ja viikossa on tapahtunut paljon. Lumet ovat pääosin lähteneet ja maakin on alkanut sulaa. Molemmilla kentillä viheriöt on päästy harsottamaan.

Ensi viikolle sääennusteet kuitenkin lupaavat yöpakkasten paluuta ja selvästi tätä viikkoa alhaisempia päivälämpötiloja. Kenttämme on saatu keskimäärin huhtikuun loppupuolella auki ja sama aikataulu on mahdollinen tänäkin vuonna. Toivotaan siis, että viimeistään ensi viikon jälkeen lämpimämmät kevätkelit taas palaavat!

Ymmärrämme hyvin, että talvi on ollut pitkä ja että kaipuu kentille on kova. Lakesidessa kenttien avaamista ei missään tapauksessa tahallaan pitkitetä, mutta kenttien pitää avattaessa olla sellaisessa kunnossa, että ne kestävät pelaamisen ja ettei pelaamisella aiheuteta kentille vahinkoa koko kautta ajatellen. Kaikkien toiveena kuitenkin varmasti on, että pääsemme tänäkin vuonna nauttimaan hienossa kunnossa olevista kentistämme koko pitkän kauden ajan.

Tiedotamme asiasta seuraavan kerran ensi viikolla, kun näemme toteutuneen säätilanteen ja seuraavan viikon ennusteet.

Järvenranta #9 perjantaina 12.4.2024


Aurinkoisia kevätpäiviä ja hyvää pelikauden odotusta kaikille!