Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Pidetään yhdessä kentästä huolta!

Kaariesteet ohjaavat kulkua pois erityistä huolenpitoa vaativilta alueilta.


Järvenranta-kentän lähestymisalueille ja esiviheriöille on aseteltu kaariesteitä ja köysiketjuja. Ne toimivat kulkuesteinä, joiden tarkoituksena on suojata kovalla kulutuksella olevia forealueita, ja samalla ohjata bägikärryjen ja golfautojen kulkua seuraavalle tiipaikalle johtaville pelaajapoluille.

Mahdollisimman hyväkuntoinen kenttä on kaikkien pelaajien etu ja siksi myös tällaiset kulkuesteet koskevat kaikki pelaajia. Sekä kenttähenkilökunta että valvojat ovat joutuneet harmikseen toteamaan, että osa pelaajista suhtautuu kulkuesteisiin välinpitämättömästi. Kaarien välistä tai yli ei tule kulkea, vaikka pelipallon luokse olisikin näin lyhyin matka.

Kenttäyhtiö ja seura toivovat pelaajien noudattavan myös vanhaa ja hyväksi havaittua golfetikettiä, jonka mukaan viheriöiden ja viheriöbunkkereiden välistä ei tulisi kulkea kärryjen ja golfautojen kanssa, varsinkaan jos kyseiseltä alueelta ei löydy raffimitassa olevaa ruohoa. Viheriön ja viheriöbunkkerin välistä kulkeminen on perusteltua, jos peliryhmä saavuttaa tämän avulla merkittävän ajallisen hyödyn. Varsinkin tasaisesti rullaavan kentän tahdissa kulkevan peliryhmän ei tule näitä ”oikopolkuja” hyödyntää.

Kulkuesteet ovat liikuteltavia haittoja ja ne saa poistaa ilman rangaistusta Säännön 15 mukaisesti. Kulkueste on kuitenkin palautettava alkuperäiselle paikalleen.

Kiitos yhteistyöstä!