Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Pelikausi käynnistyy! Järvenranta avataan su 28.4.2024


Pelikausi Lakesidessa käynnistyy, kun Järvenranta-kenttä avataan tulevana sunnuntaina 28.4.2024. Kenttä on tuolloin käytettävissä klo 9:30 alkaen.

Ajanvaraus käynnistyy perjantaina 26.4.2024 klo 12:00. Lähtöaikoja voi varata perinteisellä neljän vuorokauden aikajänteellä eli ajanvarauksen käynnistyessä lähtöaikoja voi varata tiistaille asti.

Lähtöajat varataan jo tutuksi tulleeseen tapaan WiseGolf-sovelluksella, jota voi käyttää sekä älylaitteilla että selaimen kautta. Tuttuun tapaan varauksia voi toki tehdä myös puhelimitse caddiemasterilta.

Sovellukseen on tullut päivityksiä talven aikana. Mikäli et ole vielä tänä keväänä kirjautunut WiseGolfiin ja haluat varata lähtöaikoja sovelluksella heti ajanvarausajan alkaessa, käythän testaamassa kirjautumista ennen ajanvarausajan alkamista.

Varausajan kahden ensimmäisen tunnin ajan keskitymme lähtöaikojen varaamiseen. Autamme mahdollisten kirjautumisongelmien kanssa sekä pelioikeuksien varaamiseen ja maksuihin liittyvissä asioissa joko aamupäivällä tai jälleen klo 14 alkaen.

Huomioittehan, että golfautot ovat vielä toistaiseksi pois käytöstä. Vappuviikolle on sääennusteiden mukaan tulossa kuivaa ja lämmintä säätä, jolloin kenttä kuivuu nopeasti ja autotkin saadaan pian käyttöön.

Hyvää pelikauden alkua kaikille!