Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Pelaaminen kylminä aamuina


Syksy etenee vääjäämättä ja yksi selkeä syksyn merkki ovat yöpakkaset, jotka alkavat olla taas ajankohtaisia. Muistutammekin kylmien aamujen pelisäännöistä.

Kuulaina syyspäivinä yöpakkaset valitettavasti rajoittavat pelaamista etenkin aamuisin. Kylminä aamuina kenttä on suljettuna, kunnes kenttähenkilökunta antaa luvan lähteä pelaamaan. Huomioittehan, että pakkasyön jälkeen kenttä ei ole pelikuntoinen heti, kun mittari näyttää plusasteita, vaan pelilupaa on odotettava kentän henkilökunnalta. Kuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty.

Tilannetta kannattaa ennakoida siten, että varaa lähtöaikansa vasta vähän myöhemmäksi silloin, kun ennusteessa luvataan kylmää yötä. Kylminä aamuina pelitilanne kannattaa tarkistaa soittamalla klubille. Toimisto ja puhelinlinja avataan päivittäin viimeistään klo 9:00. Huomioittehan, että peliaikoja ei peruta, vaan lähtöajat siirtyvät eteenpäin ja pelaamaan lähdetään samassa järjestyksessä sitten, kun se on mahdollista.

Pakkanen puree kentän ohella myös rangen ruohoon. Range ja automaatit eivät ole pakkasaamuina käytettävissä!

Pakkasaamun jälkeen päivästä tulee yleensä hieno ja aurinkoinen, joten nautitaan kauniista syksystä hyvässä pelikunnossa olevilla kentillämme olosuhteet huomioiden ja kenttää kunnioittaen.

Tervetuloa syyspeleille Lakesideen!