Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Pelaaminen kylminä aamuina


Syksy etenee vääjäämättä ja yksi selkeä syksyn merkki ovat yöpakkaset, jotka alkavat olla taas ajankohtaisia. Muistutammekin kylmien aamujen pelisäännöistä.

Kuulaina syyspäivinä yöpakkaset valitettavasti usein rajoittavat pelaamista etenkin aamuisin. Kylminä aamuina kenttä on suljettuna, kunnes kenttähenkilökunta antaa luvan lähteä pelaamaan. Huomioittehan, että pakkasyön jälkeen kenttä ei ole pelikuntoinen heti, kun mittari näyttää plusasteita, vaan pelilupaa on aina odotettava kentän henkilökunnalta. Kuuraisella kentällä pelaaminen on ehdottomasti kielletty.

Tilannetta kannattaa ennakoida siten, että varaa lähtöaikansa vasta vähän myöhemmäksi silloin, kun sääennusteessa luvataan kylmää yötä. Kylminä aamuina pelitilanne kannattaa tarkistaa soittamalla klubille. Toimisto ja puhelinlinja avataan päivittäin viimeistään klo 9:00. Huomioittehan, että meillä Lakesidessa aamun peliaikoja ei peruta, vaan pyrimme saamaan kaikki pelaamaan haluavat kentälle joustavasti sitten, kun kentät ovat taas käytettävissä.

Pakkanen puree kentän ohella myös rangen ruohoon. Range, harjoitusalueet ja palloautomaatit eivät ole pakkasaamuina käytettävissä!

Pakkasaamun jälkeen päivästä tulee yleensä hieno ja aurinkoinen, joten nautitaan kauniista syyspäivistä kentillämme olosuhteet huomioiden ja kenttää kunnioittaen.

Tervetuloa syyspeleille Lakesideen!