Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Lakesiden M50-joukkueelle SM-hopeaa!

Mitalistit yhteiskuvassa. Vasemmalla lakesidelaisista Marko Pentti, Vesa Pussinen, Tero Lahtinen ja Tapio Honkamaa.

Lakesiden M50-joukkue onnistui erinomaisesti seurajoukkueiden SM-kisoissa Nokia River Golfissa ja tuloksena oli SM-hopea! Joukkueessa pelasivat Tero Lahtinen, Pekka Lindeman, Tapio Honkamaa, Marko Pentti ja Vesa Pussinen. Lämpimät onnittelut koko joukkueelle!

Joukkueemme ei kuulunut kisan ennakkosuosikkien joukkoon, mutta erityisesti lauantaina pelatut paripelit fourball (Lindeman&Honkamaa -6, koko porukan ykköset!) ja foursome sujuivat niin mainiosti, että lakesidelaiset pitivät kärkipaikkaa ennen sunnuntain yksilöpelejä. Sunnuntai valkeni haastavassa sadekelissä, mutta joukkueemme ei selvästi antanut senkään häiritä, vaan suoriutui päivän peleistä hopeamitalien arvoisesti. Eroa mestaruuden voittaneeseen Master Golfin joukkueeseen jäi vain kaksi lyöntiä ja sama kahden lyönnin ero syntyi myös pronssille pelanneeseen Golf Talman joukkueeseen.

Mitalisija on kovatasoisella M50 tourilla todella hieno suoritus, jossa kaikkien panosta tarvittiin. Vielä kerran onnea kaikille hopeamitalisteille!