Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Kuukausiscramble saatiin päätökseen Lokascramblessa

Perinteinen koko kauden ajan käynnissä ollut kuukausiscramble saatiin päätökseen sunnuntaina 9.10.2022, kun viimeinen osakilpailu Lokascramble pelattiin Järvenrannassa.

Kuukausiscramblea pelataan nimensä mukaisesti aina kerran kuukaudessa touko-lokakuussa. Kuukausiscramble pelataan kaksihenkisin joukkuein ja kuudesta osakilpailusta kolme käydään Järvenrannassa ja kolme Pirunpellossa. Jokainen osakilpailu on oma itsenäinen kisansa, mutta sen lisäksi pelipari osallistuu kausikilpailuun edellyttäen, että sillä on yhteensä vähintään kolme tulosta ja tulos molemmilta kentiltä.

Tänä vuonna kuukausiscramblen ylivoimaiseksi voittajaksi itsesä pelasivat Sauli Sinkkonen ja Santeri Ihanamäki, jotka osallistuivat ainoastaan kolmeen vaadittuun osakilpailuun, mutta tekivät sen sen verran laadukkaasti, että voitto irtosi komealla yhteistuloksella 185 (Touko PP 66 + Kesä JR 58 + Syys JR 61). Lokascramblessa kauden kolmannen tuloksensa tehnyt pari Teemu Ekstam ja Tomi Mäensivu nousivat toiseksi yhteistuloksella 187 ja kolmanneksi parhaan kokonaistuloksen 187 pelasivat Harri Käkelä ja Henri Sarin.

Kokonaisuudessaan kauden aikana pelattuihin kuukausiscramblen osakilpailuihin osallistui 235 eri paria, joista 38 parilla oli kokonaiskisaan vaadittavat vähintään kolme tulosta.

Kiitos kaikille kauden aikana kuukausiscrambleihin osallistuneille pelaajille ja onnittelut voittajille!