Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Haemme kesätyöntekijöitä tulevalle golfkaudelle!

Lakeside Golf on täyden palvelun golfklubi Sastamalan luonnonkauniissa ympäristössä, reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Kaksi laadukasta ja keskenään erilaista 18-reikäistä golfkenttäämme tarjoavat vuodesta toiseen haastetta ja mukavia kokemuksia lajin harrastajille. Meille Lakesidessa tärkeintä on tarjota laadukkaita asiakaskokemuksia ja mieleenpainuvia elämyksiä golfin parissa. Töitä tehdään tosissaan, mutta rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä.


Haemme nyt vielä muutamaa kahvilatyöntekijää täydentämään mukavaa työporukkaamme golfkaudelle 2023.

Kahvilatyö

Pääasiallisiin työtehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluvat kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kahvila- ja ravintolatuotteiden valmistus, esillepano ja tarjoilu, sekä kahvilatilojen siisteydestä huolehtiminen. Kesäkauden erilaiset tapahtumat tarjoavat kuitenkin hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia työpäiviä.


Työskentely Lakeside Golfissa

Töitä tehdään useassa vuorossa kaikkina viikonpäivinä sekä arkisin että viikonloppuisin. Työvuoroja on 4-6/vko ja päivittäinen työaika noin 6-8 h. Työsuhde on määräaikainen ja ajoittuu huhtikuu-lokakuu väliselle ajalle, golfkauden keston ja omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaan.


Toivomme sinulta:

Iloista asiakaspalveluasennetta

Reipasta, aktiivista otetta työntekoon ja halua oppia uutta

18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle:

Mukavat työkaverit ja -ilmapiirin

Vaihtelevan, monipuolisen työn kauniissa ympäristössä

Kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin

Kilpailukykyisen palkkauksen


Huomioithan, että alueelle ei juurikaan kulje julkista liikennettä, joten oma kulkuneuvo on lähes välttämätön.


Hakuaika päättyy 20.3.2023 ja haastatteluita tehdään jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta kesätyön merkeissä!