Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Haemme kesätyöntekijöitä tulevalle golfkaudelle!


Lakeside Golf on täyden palvelun golfklubi Sastamalan luonnonkauniissa ympäristössä, reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Kaksi laadukasta ja keskenään erilaista 18-reikäistä golfkenttäämme tarjoavat vuodesta toiseen haastetta ja mukavia kokemuksia lajin harrastajille. Meille Lakesidessa tärkeintä on tarjota laadukkaita asiakaskokemuksia ja mieleenpainuvia elämyksiä golfin parissa.

Haemme nyt kahvilatyöntekijöitä ja caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin golfkaudelle 2022.


KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Kahvilatyöntekijänä sinulla on tärkeä rooli onnistuneiden asiakaskokemusten luomisessa, ja siksi toivommekin sinulta iloista asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin. Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä tai ravintola-alan töistä on eduksi, mutta eniten arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta työntekoon sekä halua oppia lisää. Myös hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Työtehtävät edellyttävät pääosin 18 vuoden ikää.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kahvilatyöntekijänä kuuluvat kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kahvilatuotteiden valmistus, esillepano ja tarjoilu, sekä kahvilatilojen siistiminen. Kesäkauden erilaiset tapahtumat tarjoavat kuitenkin hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia työpäiviä.


CADDIEMASTER/ASIAKASPALVELIJA

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta ja reipasta otetta työhön sekä kykyä sopeutua kiireiseenkin työrytmiin. Aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä on eduksi, mutta sitäkin enemmän arvostamme asiakaspalveluhenkistä asennetta, reipasta otetta työntekoon ja halua oppia lisää. Tarjoamme kattavan perehdytyksen työhön, mutta hyödyksi toki on, jos harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan.

Caddiemasterin toimenkuva on laaja ja siksi erityisen mielenkiintoinen. Työtehtäviin kuuluvat mm. asiakkaiden palveleminen niin paikan päällä kuin puhelimitse, peliaikojen varaaminen, kilpailujen järjestäminen ja tulospalvelusta vastaaminen, kassanhoito, kotisivujen ja sosiaalisen median kanavien päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja toimistotehtävät.


TYÖSKENTELY LAKESIDE GOLFISSA

Töitä tehdään useassa vuorossa kaikkina viikonpäivinä sekä arkisin että viikonloppuisin. Työvuoroja on 4-6/vko ja päivittäinen työaika noin 6-8 h. Työsuhde on määräaikainen ja ajoittuu huhtikuu-lokakuu väliselle ajalle, golfkauden keston ja omien työskentelymahdollisuuksiesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mukavat työkaverit, vaihtelevia työtehtäviä sekä viihtyisän työympäristön. Muista eduista kerromme mielellämme lisää työhaastattelun yhteydessä.

Huomioithan, että alueelle ei juurikaan kulje julkista liikennettä, joten oma kulkuneuvo on lähes välttämätön.


HAKEMUKSET

Lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja CV:n Lakeside Golfin toimistoon osoitteella toimisto@lakesidegolf.fi 4.3.2022 mennessä.

Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.