Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

eBirdie-tuloskortti on julkaistu

eBirdie-tuloskortin kenttä- ja tiivalinta, tulostensyöttö ja yhteenveto.


Tuloskortin sähköinen palauttaminen helpottuu, kun eBirdie-sovelluksen oma tuloskortti on nyt valmis ja julkaistu. eBirdie-tuloskortti on erittäin helppokäyttöinen ja kaikille ilmainen vaihtoehto tasoituskierrosten palauttamiseen. eBirdiessä palautetun tuloskortin jälkeen pelaajan tasoitus päivittyy automaattisesti seuraavana yönä.

Saat tuloskortin käyttöösi päivittämällä eBirdie-sovelluksesi sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play). Kun olet päivittänyt uuden version, ilmestyy eBirdie-sovelluksen etusivun oikeaan reunaan Pelaa-nappi, jossa on kynän kuva. Tuloskortti avautuu Pelaa-napista painamalla.

Kenttä- ja tiipaikkavalinnan jälkeen pääset kirjaamaan reikäkohtaiset tuloksesi ruudussa näkyviin laatikoihin käyttäen alaosan numeronäppäimistöä. Tuloksen syöttö siirtyy automaattisesti seuraavalla reiälle. Yhteenveto-napista pääset tarkastelemaan tuloskorttia ja palauttamaan tasoituskierroksen. Tarkemmat ohjeet ja vinkit tuloskortin täyttämiseen löydät tuloskortin ylälaidan info-painikkeesta.

Huomioittehan, että jos tuloskortti ei anna valita tiipaikkaa ensimmäisellä kerralla pelatessasi, kirjaudu ulos eBirdie-sovelluksesta ja takaisin sisään (kirjautuminen tehdään oikean yläkulman valikosta Asetukset). Uudelleenkirjautuminen korjaa asian, ja ongelma tullaan päivittämään seuraavaan sovellusversioon.

Onnistuneita pelikierroksia!