Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Onnea seuran mestareille!

Lakeside Golfin lyöntipelimestaruuksista kilpailtiin viikonloppuna perinteiseen tapaan yhdeksässä eri sarjassa. Avoimessa sarjassa pelattiin yhteensä 72 reikää (2+2 kierrosta) ja muissa sarjoissa 36 reikää (1+1 kierrosta).

Pitkään kisaviikonloppuun mahtuu useimmiten monenlaista sääolosuhdetta. Lauantaina pelattiin helteisessä ja tuulisessa säässä, kun taas sunnuntaina päästiin kisaamaan pilvisemmässä säässä ja siten ehkä vähän miellyttävämmissä olosuhteissa etenkin, kun päivälle ennustetut vesisateet pysyivät poissa.

Kisapäivien aikana ehtii totutusti tapahtua monenlaista ja tilanteet vaihtelevat nopeastikin. Monessa sarjassa ennakkosuosikit pitivät hienosti pintansa, mutta uusiakin nimiä saadaan taas kaivertaa kiertopalkintoihin. Onnea seuran mestarit Henri, Mari, Max, Tero, Alpo, Markku, Hannu, Jaana ja Marjukka!

Avoimen sarjan kärkikuusikon muodostivat Jukka Nieminen (5.), Tomi Mäensivu (4.), Toni Viitaniemi (3.), viimevuotisen mestaruutensa uusinut seuran mestari Henri Sarin, Pasi Keskumäki (2.) ja Jani Haukka (6.).

Naisten mestaruuden vei tänä vuonna Mari Männistö (kuvassa keskellä). Toiseksi sijoittui Irina Valli ja kolmanneksi Phatsarin Lindeman.

Junioreiden mestariksi pelasi Max Holopainen (kuvassa keskellä). Kakkoseksi itsensä pelasi Hilla Holopainen ja kolmanneksi sijoittui Daniel Heikkilä.

Seniorimiehet 50 -sarjassa nähtiin odotetusti kovatasoinen kilpailu. Mestaruuden vei Tero Lahtinen (kuvassa keskellä). Pekka Lindeman sijoittui toiseksi ja Jaakko Malinen kolmanneksi.

65-vuotiaiden seniorimiesten sarjassa kisa meni toisena päivänä todella tiukaksi, kun lopulta kakkoseksi sijoittunut Jouni Irri laittoi pelin tiukaksi. Mestaruuden vei kuitenkin Alpo Mäntykorpi (kuvassa keskellä). Kolmanneksi sarjassa sijoittui Hannu Vienola.

Seniorimiehet 70 -sarjassa kärkikolmikon muodostivat seuran mestari Markku Peltonen (kuvassa oikealla), Olavi Rajala ja kuvasta puuttuva Seppo Huotari.

Vanhimpien herrasmiesten eli 75 vuotta täyttäneiden seniorimiesten mestariksi pelasi Hannu Narvi (keskellä). Kuvassa vasemmalla oleva Teuvo Huotari nousi toisen päivän hienolla kierroksella kakkoseksi. Viikonlopun ainoa uusinta pelattiin tässä sarjassa, kun tasatilanteeseen päätyneet Raimo Leppiniemi ja Jorma Junttila ratkaisivat kolmannen sijan kohtalon. Raimo (kuvassa oikealla) vei pronssin ensimmäisellä jatkoreiällä.

Seniorinaiset 50 -sarjan mestaruuden vei tasaisen hienosti pelannut Jaana Honkamaa (kuvassa keskellä). Tässä sarjassa toiseksi sijoittui Maarit Pelttari ja kolmanneksi Virpi Suontausta.

Kuvassa keskellä oleva Marjukka Kuorilehto otti mestaruuden Seniorinaiset 65 -sarjassa. Toiseksi sijoittui Tarja Laurila-Haukka (vasemmalla) ja kolmannen sijan vei Sirkka Ristilä (oikealla).

Olemme keränneet alla olevaan kuvagalleriaan lisää tunnelmia mestisviikonlopulta. Kuvat ovat nähtävillä vain selaimella ja kuvan saa suuremmaksi painamalla sitä.

Kiitos kaikille osallistujille kisaviikonlopusta ja osallistumisesta kauden päätapahtumaan!