Lähtöajat Kilpailukalenteri Aloita Golf

Jäsenklinikat


LAKESIDE GOLFIN JÄSENKLINIKAT KAUDELLA 2022


Lakeside Golfin jäsenille tarjottavien jäsenklinikoiden aikataulut ja tuntisisällöt on nyt julkaistu. Tällä kaudella klinikat painottuvat alkukauteen, joten kannattaa tutustua tarjontaan ja valita itselle sopiva ajankohta opetuskalenterista. Tänä vuonna kukin klinikka on kestoltaan 1,5 tuntia ja jokaisella klinikalla tehdään sekä lähipeliin että pitkään peliin liittyviä harjoitteita.

Opetus tapahtuu enintään kahdeksan hengen pienryhmissä. Peliporukat tai perheet voivat halutessaan varata paikat samasta ryhmästä ja toisaalta opetusryhmässä voi myös tutustua aivan uusiin pelikavereihin!

Jäsenklinikat ovat Lakesiden jäsenyyteen sisältyviä palveluita, joten kaikki nämä klinikat ovat veloituksetta käytettävissänne. Kullakin jäsenellä voi kerrallaan olla voimassa yksi varaus, mutta klinikoille on mahdollista osallistua useammankin kerran, mikäli tilaa on.

Jäsenklinikat ovat merkittävä jäsenetu ja vastaava etu on käytössä vain harvalla muulla klubilla. Käytättehän siis etua hyväksenne ja kertokaa siitä myös kavereillenne!


VARAAMINEN

Varaukset jäsenklinikoille tehdään suoraan opetuskalenterista. Avaa valitsemasi jäsenklinikan tiedot ja täytä ilmoittautumislomake.

Tervetuloa oppimaan ja saamaan klinikoilta hyviä harjoittelu- ja pelivinkkejä!